ASSESSORS I CONSULTORS A GIRONA

Notícies recents

El Consell de Ministres té previst donar llum verda aquest dimarts a l'avantprojecte de llei presentat pel Ministeri de Treball perquè una persona davant d'aquestes situacions no es vegi automàticament expulsada de la seva activitat laboral, sinó que pugui sol·licitar a la seva empresa que adapti el lloc a les noves circumstàncies o que, si no és possible, els recol·loqui en un altre de similar. Segons les últimes dades facilitades per l'INE sobre treballadors amb discapacitat a Espanya, el 2022 hi havia 538.900 treballadors amb discapacitat a Espanya.

Data publicació: 5/21/2024

El TS ha tancat la via de la responsabilitat patrimonial de l'Estat per recuperar l'IRPF autoliquidat per aplicació de la normativa reguladora del Model 720. D'aquesta manera, si posteriorment no es va sol·licitar en els quatre anys següents la rectificació de les autoliquidacions, no es podrà recuperar el pagat. Afegeix que "precisament per no ser l'autoliquidació un acte administratiu, el mecanisme de rectificació d'autoliquidacions té per objecte produir l'acte administratiu, exprés o presumpte, possibilitant-ne el control mitjançant el sistema de recursos disposat a aquest efecte".

Data publicació: 5/16/2024

El Govern revisarà l'ordre ministerial que permetrà recuperar la cotització dels alumnes que en el passat van fer pràctiques formatives, acadèmiques externes o estudis oficials de doctorat en programes de formació de naturalesa investigadora. Així ho han avançat els sindicats després de la reunió de la taula de pensions formalitzada ahir. El principal motiu són els costos derivats de la normativa aplicada, que a més 's'oblida' dels investigadors o professionals en pràctiques remunerades anteriors al 2006.

Data publicació: 5/14/2024

El text tancat entre la cartera de la vicepresidenta segona i CCOO i UGT, recull que la suspensió del dret a la prestació suposarà la interrupció de l'abonament, encara que no es veurà retallat el període de percepció que prèviament se li va reconèixer al treballador, llevat del supòsit previst a l'apartat 1 del nou text, "en el qual el període de percepció de la prestació es reduirà per un temps igual al de la sanció imposada". Aquests canvis s'inclouen per dotar de més confiança aquesta figura contractual per als ulls dels empresaris espanyols.

Data publicació: 5/9/2024
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
política de privacitat
comunicacions comercials
tots els camps són obligatoris

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.