ASSESSORS I CONSULTORS A GIRONA

Notícies recents

El Supremo tiene pendiente otro caso similar con lo que, si vuelve a fallar lo mismo en los próximos meses, sentará jurisprudencia. Esta sentencia anula la del TSJ de Extremadura que entendió que la reclamación de tales intereses había sido extemporánea, pues se presentó con posterioridad a la liquidación del contrato, sin que dicha empresa hubiese opuesto ninguna objeción o reserva a dicha liquidación. La Administración no discutió la demora ni la cuantificación de los intereses reclamados.

Data publicació: 11/12/2019

Nace como la evolución del renting flexible para ofertar a las empresas, generalmente medianas o grandes, un nuevo servicio de movilidad para sus empleados a través de una flota de vehículos para uso compartido. Ahora esos mismos coches se ponen a disposición de los trabajadores que pueden usarlos no solo para desplazamientos profesionales, sino también de carácter personal. ALD Automotiva ha lanzado un carsharing coporativo para uso profesional y personal. Las empresas pueden cobrar a sus empleados por el uso privado del coche. Si las empresas no cobras el uso, deben tributar como salario en especie.

Data publicació: 11/7/2019

La sentència argumenta que quan existeix un increment de la transmissió i la quota que surt a pagar és major a l'increment realment obtingut per al ciutadà, s'estaria tributant per una renda inexistent, virtual o fictícia, produint-se un excés de tributació contrària als principis constitucionals de capacitat econòmica i no confiscatorietat (art. 31.1 CE). El Tribunal limita les situacions susceptibles de ser revisades exclusivament a aquelles persones que no hagin adquirit fermesa en data a la seva publicació. El TC informa que en els pròxims anys es notificarà la sentència i es facilitarà una nota de premsa més extensa.

Data publicació: 11/5/2019

L'import mig és de 128.501 euros, amb un augment del 5.0 %. El tipus d’interès mig és del 2,55% (un 3,0% inferior al d'agost de 2018) i el termini mig de 24 anys. El 58,2% de les hipoteques sobre habitatges es constitueix de tipus variable i el 41,8% a tipus fixe. El tipus d’interès mig a l'inici és del 2,29% per a les hipoteques sobre habitatges a tipus variable (amb un descens del 5.4%) i del 3,01% per a les de tipus fixe (un 0,1% menor).

Data publicació: 10/30/2019
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
política de privacitat
comunicacions comercials
tots els camps són obligatoris

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.